Over ons

In 2011 is Delta-Etec gestart als elektrotechnisch/inspectie bedrijf. Met een simpele gereedschap koffer en een efficiënt busje op pad naar klanten die ons een kans gaven onszelf te bewijzen.

Nu veel leermomenten verder zijn wij uitgegroeid naar een bedrijf waar we weten hoe onze klant naar alle tevredenheid te helpen!

De tijden zijn veranderd. Efficiëntie en duurzaamheid zijn nu de Key Words.

pijl

Meer info

1 oktober 2011 de start als zelfstandig ondernemer na ervaringen opgedaan te hebben als elektro en service monteur met als specialisatie data, telecom en CCTV installaties heb ik mezelf verder gespecialiseerd in het keuren van elektra installaties en arbeidsmiddelen conform de NEN 1010 en 3140. De daaropvolgende stap als leidinggevende van een gerenommeerd installatiebedrijf was een logische keuze, als inspecteur, werkvoorbereider en calculator voor de service afdeling heb ik dit met veel plezier mogen doen, de opgelegde beperkingen, het buiten de kaders denken een andere gedachte gang hoe om te gaan met klanten heeft mij doen besluiten mezelf uiteindelijk als zelfstandig ondernemer in te schrijven bij de kamer van koophandel.

Start 2011 en de jaren daarna zijn boven verwachting verlopen, de doelstelling in eerste instantie meer ervaring op te doen met betrekking tot alle aspecten van het hebben van een eigen bedrijf het terug gaan naar de basis als elektromonteur en mezelf opnieuw bewijzen naar nieuwe klanten van mijn doen en kunnen is vruchtbaar geweest. Door de diversiteit aan werkzaamheden tot aan de basis blijf ik op de hoogte van de techniek en weet wat de vragen en verwachtingen zijn van onze klanten.Onze klanten

Onze klanten kunnen ons nu bellen voor:

- Consult en Advies

- Gebouwbeheer

- Verduurzaming

- Trainingen

- Inspecties

- Turn Key projecten

- Elektra, Data, CCTV. Airco en Zonnepaneel installaties